To PSP or not to PSP

Jeg stod med en PSP i hånden i dag. Nåeh ja ikke helt fysisk, for det var i Bilka, hvor man skal snuppe en lille blå seddel, betale KASSEN ved kassen og derefter begive sig hen til vareudleveringen. Ikke fordi en PSP fylder så meget at den skal ud gennem den brede dør (det er jo en PlayStation PORTABLE), men Bilka har åbenbart regnet med et stormløb som de stakkels radio/TV folk ikke kan håndtere.

Jeg stod med en lille blå seddel til en værdi af 2000 kr og overvejede om jeg skulle købe den. Men så var det at jeg begyndte at tænke… og det skal man lade være med når man er på impulsindkøb, for så får man aldrig købt noget. Jeg tænkte over hvor meget andet man kunne få for de penge, men først og fremmest hvor meget ekstra man ville blive nød til at købe.
Ekstra MemoryStick DUO Pro, Ekstra cases, film, spil. De mest basale ting ville kunne klares for ca. 3500 kr og så er en PSP til 2000 kr lige pludselig mindre interessant.

Jeg kan høre musik og se film på min iPaq, og den har også GPS navigation. Jeg har ikke nogen spil, og slet ikke noget der grafisk kan måle sig med en PSP, men jeg spiller jo aldrig computer, så hvorfor skulle jeg lige pludselig begynde at spille på en PSP.

Enden på det hele blev at jeg satte den lille blå seddel tilbage.
Jeg sparede 3500 kr men føler mig alligevel fattigere end nogensinde før.
Måske skulle jeg bare købe den PSP…