Poli en, poli to, politi

Efter en måneds kamp og i alt fire anmeldelser (to via politi.dk og to over telefonen) har politiet endeligt fundet ud af at registrere min cykel som stjålet. Det betyder at der forhåbentligt inden længe vil komme lidt penge fra forsikringsselskabet, så jeg kan få mig et nyt køretøj.

Så nu starter jagten for alvor på den næste pedaldrevne køremaskine. Jeg overvejede lidt om jeg skulle gå efter en eebike (electronically enhanced bicycle), som har en hjælpemoter, der kan trække en rundt med 25 km/t i næsten en hel time. Så kan man jo komme rimeligt langt omkring, men problemet er at den slags vejer en del mere en de traditionelle rugbrødsdrevne udgaver.

Vægten er lidt et problem, for jeg har en klar intention om at parkere min cykel indelåst i kælderen, så de små skumle amagerbøller ikke kan få deres lange fingre i den.

Jeg kunne selvfølgelig få mig en ny Maxxum, men erfaringen siger mig at cykler, der leveres 90% samlede ikke bliver samlet ordentligt, hvis det er mig, der skal stå for det.

Nogen gode forslag?

Related posts

Tags: Mit liv,