Stemmen i mit liv

Dette indlæg handler ikke om en middelmådig danskers middelmådige forsøg på at gøre sig fortjent til Eurovisionens fornemste pris – det vi i Danmark kender som Det Internationale Melodi Grand Prix.

Ej heller handler det om de stemmer jeg har i mit hovede. Dem er jeg holdt op med at lytte til efter at de foreslog at jeg skulle motionere lidt mere og holde op med at drikke alkohol.

Nej dette indlæg handler om en yngre britisk aristokrat ved navn Roger, som guider mig gennem hverdagen med rettidige beskeder om hvilken vej, der er den rigtige for mig, hvis jeg vil nå de mål jeg har sat.
Det eneste problem med Roger er at han lider af Tourettes Syndrom.

Roger er ekstra stemmefil til TomTom Navigator 5.
Han fortæller mig med en glad og munter stemme: “After 500 metres, turn right – TWAT!” Heldigvis kender han tydeligvis godt sin egen lidelse, så når destinationen er nået undskylder han for sin (FUCK) opførsel og det til tider (CRAP) lettere barske sprog (SHITHEAD).

Hvis valget står mellem Morgenhyrderne på Radio 100FM og min nye trofaste ven (ASSHOLE) Roger, så er valget ikke svært. Roger bringer mange underholdende stunder med sig, når man drøner forvildet rundt i Storkøbenhavn fordi kortene ikke altid matcher virkeligheden.

Rent teknisk er TomTom Navigator 5 det mest komplette navigationssystem jeg har prøvet. Det siger desværre ikke ret meget for udover denne har jeg kun erfaring med TomTom3 og X-Road 1 (oprindeligt hed den bare X-Road, men efter version to kom på gaden tilføjede de af en eller anden grund et 1-tal). Med TomTom Navigator 5 kan man selv bestemme om man vil have den hurtigste eller korteste rute, en rute for cyklister eller en rute kun for fodgængere.
Jeg har nu ikke tænkt mig at benytte navigationen hverken til cykel eller til fods, for uden en Bluetooth GPS antenne er jeg tvunget til at tilføje strøm til GPS’en via et standard 12V cigarettænder stik, og jeg tror ikke det er en god ide at montere et bilbatteri på cyklen.

(DICK!)

Update: Min iPaq har en irriterende ide om at den skal slette al data, hvis den løber tør for strøm. Herudover nægter den nogen gange at swlukke, så i går aftes stod jeg med en “good-as-new” iPaq helt uden software… Det er måske iPaq’ens måde at protestere overfor Rogers ytringer…

Related posts

Related Posts