Moons mening om at kommentere

Det er en menneskeret at kommentere på andres blog indlæg.

Ja, det er måske endda en PLIGT at give sin mening tilkende, når man har læst indlægget – det være sig positive og anerkendende små roser eller spydige, nedladende små torne. Det vigtigste er at man viser at man har læst og taget stilling.

At kommentere andres kommentarer er en ganske anden sag. Her kommer man nemt ud på et sidespor i forhold til det originale indlæg. Retten til at kommentere har man selvfølgelig stadig, men pligten begrænser sig til at man i videst muligt omfang bør holde sig indenfor de fastsatte rammer.

Dernæst er det blogindehaverens ret til at have det sidste ord… BULLSHIT!
Den KLOGESTE har det sidste ord (at det på denne blog som regel er ensbetydende med blogindehaveren er en anden snak)

Til sidst er der retten til slet ikke at kommentere. Den vil man i princippet altid have men, påkalder man sig den ret bortfalder retten til at sige “Hvad sagde jeg” når alt går som forudset og ramler sammen…

Related Posts

Billedblog
Blog fra word
Journalistisk lavkonjunktur