Nu med job – Part 2

Det viste sig jo at nogle af bloglæserne mente, at der var meget mere at sige om det nye job end blot at bekendtgøre dets tilstedeværelse.

Så her er de hårde facts i en lettere censureret udgave.
(The names have been changed to protect the innocent)

Jeg blev pr. 29/3-2006 ansat som web developer hos reklamebureauet ADtomic Communications, som har til huse på Gasværksvej, Vesterbro.

Nogle af de jobfunktioner, der er nævnt i min kontrakt er: projektledelse, videobehandling, flash og flash. Andre funktioner, som jeg allerede er begyndt at tage til mig er ASP (.NET) udvikling, IIS / MSSQL opsætning, nyhedsbrevsopsætning og lettere grafisk arbejde.

Lønnen kan man altid klage over, men i dette tilfælde vil jeg nok afvente første løn-genforhandling, som ifølge aftalen skal løbe af stablen allerede efter prøvetidens udløb – og skal jeg være ærlig, så kan jeg nok slet ikke tillade mig at klage…

De 5.3 km til arbejde kan tilbagelægges i adstadigt tempo på den sorte cityfræser så svedlugt undgås, og livet er jo herligt set fra sadlen på en cykel når man er på vej til arbejde…

Related posts

Related Posts

Friskbagt
Nu med job – afrunding
Online task timer