The Frasier Game

Jeps, jeg er en af dem, der troligt følger med i gen-gen-genudsendelserne af Frasier på TV Danmark og for ikke at gøre livet alt for kedeligt for mig selv, har jeg opfundet The Frasier Game – en lille leg man kan tage med sig selv eller med hvem, der nu måtte være omkring når programmet starter.

Og netop “når programmet starter” er kodeordet her. Frasier starter nemlig altid med et logo og et billede af Seattle i baggrunden. Hver intro afviger en lille smule fra de andre idet den afsluttes med at et stjerneskud, luftballoner, helikoptere eller tordenskyer bevæger sig hen over byen. Spillet går i al sin enkelthed ud på at gætte dagens slutanimation.

Tænk, at man kan få sig selv til at se de samme afsnit for fjerde gang bare fordi det er så hylende grinagtigt, enormt livsbekræftende og intrigerende udfordrende at lege “the Frasier Game”

Related posts