Roskilde – Take 1

Om få dage skal jeg til Roskilde Festival.

Det er første gang nogensinde, ja faktisk første festival overhovedet.
Jeg forestiller mig lidt at det er ligesom Grøn Koncert bare meget større. Og ligesom på Grøn Koncert er der tilsyneladende ikke et eneste band jeg gider høre. Et hurtigt kig på spilleplanen viser desuden at jeg ikke kender et eneste af de bands der skal spille, så prognosen siger at jeg vil være at finde i en eller anden bar med mit kamera om halsen og en bajer i hånden.

Da jeg skal afsted med firmaet, og der efter sigende skulle være en del af vores kunder tilstede, er der nogle regler der skal overholdes. Meget simple regler. Enten skal man være 100% på og klar til at snakke, danse og underholde eller også skal man være totalt wasted…

So, there you go… Jeg håber at jeg får taget så mange billeder at jeg kan danne mig et indtryk af stemningen på årets Rosilde Festival når jeg søndag eftermiddag sidder foran computeren i boxershorts og en cola ved min side og med tømmermænd nok til at starte en fagforening.

Related posts

Related Posts

Keep on trucking
Job søges, dusør gives
J-dag på nettet