Roskilde – Take 2

Det var min premiere på Roskilde Festival.

Jeg to afsted med to målsætninger. Den ene hed minimum 700 billeder. Den anden hed Kold før tolv (middag).

Allerede på busturen derned gik det lidt galt. Buschaufføren insisterede på at vi skulle sidde fastspændt på hele turen og at vi i øvrigt godt kunne pakke øllene væk for der måtte ikke drikkes i bussen. Dermed blev det lidt sværere at nå begge mål, men da vi landende i Roskilde gjorde jeg mit bedste for at indhente det tabte.

Efter checkin styrtede vi over i Tuborg teltet i mediebyen, hvor der var gratis øl.

Spisning på Rest’n’eat med firmaet kl 14 og herefter frit slag på festivalen.

Kl 19 havde jeg tømmermænd og de forsvandt faktisk først da jeg ved 12 tiden bevægede mig ned mod en bus for at komme hjem.

Min konklusion er at Roskilde ikke rigtigt er noget for mig. Musikken var for høj og larmende og de bands der spillede lørdag passede meget dårligt med min musiksmag. Uden VIP billetter vil jeg også i fremtiden holde mig væk. Jeg er simpelthen for gammel til den slags…

Related posts

Related Posts

.NET udvikler søges
en af den slags dage
Job søges, dusør gives