Tab og vind i samme spil

Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde (eller græde af grin)

Folk som går voldsomt meget op i sport – og i særdeleshed fodbold  med FCK som den ene deltager – vil sikkert ikke bryde sig om at høre det her, men jeg har netop fået beskeden om at jeg skal ind på Parken og se FCK få bank af hollandske Ajax i en eller anden vist nok relativt betydningsfuld kamp.

Og nej, jeg skal ikke stå midt i en flok udsmykkede, malede tosser, hvis største bedrift er at bøvse nationalsangen med bind for øjnene. Jeg er gæst hos en af holdets sponsorer og forventer en lidt bedre behandling end resten af rosset.

Det værste er at jeg kommer til at gå glip af min volleytræning.
Nej, det passer ikke. Det værste er at jeg er tvangsindlagt til at se en fodboldkamp (som ikke interesserer mig) mellem to hold (som jeg ikke ved noget om)…

Related posts

Related Posts

Carlsberg around the world #5
Hvem sagde jul?
Spyware… arrgghh