Det er jo ikke størrelsen…

Et fællestræk for fyrene i min omgangskreds er at de foretrækker små fikse ting, som udover at være lækre at se på (og røre ved) også helst skal have let og hurtig adgang til ‘lækkerierne’. For dem er udseendet det vigtigste…
De har svært ved at forstå hvorfor jeg ikke har noget imod de lidt mere fyldige, men jeg mener at hvis jeg kan få opfyldt alle mine behov samme sted, så betyder det knap så meget at der er lidt mere dødvægt. Så gør det heller ikke så meget at jeg skal grave lidt dybere for at nå ind til de gode sager, for intelligensen og mangfoldigheden overskygger ubetinget mine venners små nips.

Jeg snakker selvfølgelig om mobiltelefoner. Hvis jeg kan få en telefon, som har indbygget kamera med minimum 3 mpix og autofokus, videofunktionalitet så jeg ikke behøver at have DV kameraet med, en god webbrowser, en god emailklient, wlan, 3G og PDA-agtig funktionalitet så gør det for mig ikke så meget om telefonen vejer 100g eller 200g. Min HP iPaq PDA vejer over 200g. Mit JVC DV kamera vejer 500g. Min Creative MP3 afspiller vejer 100g. Min Nokia N80 telefon vejer 140g. Det er derfor min vurdering at en enhed som kan samle funktionaliteten fra alle fire enheder må gerne veje i nærheden af 200g.

Men hvor finder man sådan en…?

Related posts

Related Posts