Hvem sagde jul?

Pludselig er dagen kommet så nær, at man ikke kan slippe udenom.
Man bliver nødt til at bremse hårdt op, hvis man da ikke forsøger sig med en undvigemanøvre som implicerer både en pæn portion af bankens penge og en flyver med næsen mod syd.
Jeg vælger at trykke bremsen i bund. Jeg vil ikke ramle hovedkulds ind i den dag.
Jeg er klar over at jeg burde have forberedt mig bedre. Det er trods alt ikke første gang i mit liv at jeg oplever den dag. Og år efter år gentager det sig. Pludselig er den der, og jeg er ikke forberedt. Lidt ligesom i gymnasietiden når man skulle aflevere dansk stil.

Nå men altså…

hannibal_xmas_06-en.jpgJeg har igen i år produceret årets julekort til fætter Sørens vinbiks. Kortet er lavet på tre sprog og det tog sammenlagt to timer at få det smækket sammen i Photoshop. (Jeg burde vel tage standard design priser for den slags -> 1000 kr/time). Desuden røg der lige et ekstra design af julekort afsted til Sørens kærestes firma, som jeg også tidligere har leveret den slags services til.

julekort-06.jpgOg så er der jo familiens julekort, der ligesom tidligere er flikket sammen af et børnefoto og noget baggrund og tekst. Kortet kan ses i fuld format på børnenes blog: ilbox.dk/askaamoon. samt for nogle specielt udvalgte også i den nærmeste postkasse eller mailbox.

Og så er der jo historien om ADtomics julefrokost i Dublin.
Det var en fantastisk fest… og mere kan jeg nok ikke tillade mig at sige i et offentligt medie…

Åh.. ja… Så blev det alligevel jul igen hvadenten vi kan li’ det eller ej.
Personligt glæder jeg mig til det hele er overstået og det nye år er skudt godt i gang, så jeg for alvor kan tage de udfordringer op, som min (relativt) nye stilling byder mig.

Related posts

Tags: Mit liv,

Related Posts

Minisnackkartoffelklatkagechips
Tab og vind i samme spil
Fisketegn