Check med posten

Text Link Ads

Jeg kommer hjem og ser et brev ligge på bordet. Brevet er fra USA og det ligner et eller andet direct mail spam, som prøver at lokke mig til at købe en kinesisk Ming vase for 30 USD plus forsendelse og månedligt abbonnement bundet resten af livet.

Jeg kigger nærmere på afsenderen og ser at det er fra Text Link Ads.
Jeg kan huske at jeg engang prøvede om de kunne levere noget fornuftigt, men tror egenlig også at jeg har sat dem på spam listen i Gmail.

Anyway, jeg flår kuverten op og finder en check på lidt over 40 USD udskrevet til mig.
Med bankens gebyrer for at tage imod udenlandske checks giver det mig rundt regnet nok til en stor flaske cola og en ritter sport.

Men det er vel også okay.
Text Link Ads er den stribe på pt. 3 links, der ligger og hygger sig ovenover.
Modsat Google AdSense er det ikke nødvendigt at nogen klikker på dem. De virksomheder der ligger der har betalt en flok dollars for at få lov til at have et link. Det synes jeg da egentlig godt jeg kan leve med.
Nu har jeg også sagt god for at de må sælge reklameplads i mine RSS feeds, men jeg tvivler egentlig på at det giver noget.
Well, man kan jo aldrig vide, og hvo intet vover…

Næste gang bliver pengene sendt til min paypal account (som jeg i øvrigt aldrig har brugt da der aldrig har været penge på den).

Related Posts

En billig AKTION?
Men hvem faen er Wupti Pede?!
Shh… bloggen sover