Ny firmware i P990i

Så røg der ny firmware i min P990i

Den nye firmware betyder blandt mange andre ting:
Hurtigere opstart, hurtigere menuer, hurtigere start af programmer, bedre hukommelseshåndtering og desværre også tabet af en del af de programmer jeg havde installeret, så som med så mange andre ting ligger der en smule opdateringsarbejde foran mig for at få alt på plads igen.

Heldigvis fik jeg taget en backup af det meste, så jeg er stadig ret godt kørende…

Man kan som med så mange andre af SonyEricssons nyere telefoner selv opdatere sin mobil ved hjælp af Sony Ericsson Update Service (SEUS), som er et lille flashbaseret program man henter ned på computeren.
Ret lækkert at man ikke skal indlevere sin telefon til Teleservice som i gamle dage.


[tag]sony ericsson, p990i, mobil, opdatering[/tag]

Related posts

Related Posts

Imity og den blå tand
N95 med Motion sensor
Apple – MacBook Pro