Nokia N95 – P2P med Peerbox

Nokia N95 kan en masse ting. Blandt andet er den udstyret med WLAN og Symbian styresystem.
Symbian tillader at man kan installere sine egne programmer (det er der ikke noget specielt i – Symbian har eksisteret i mange år og blev for alvor introduceret med det lyseblå vidunder Sony Ericsson P800)

Noget ret nyt er dog Peerbox, som er et P2P program til Symbian.
Med Peerbox kan man søge, dele og downloade videoklip, musik og billeder som man kender det fra PC verdenen og det hele foregår i bedste P2P stil hvor man henter fra flere kilder på samme tid for at få bedst mulige download hastighed.

Peerbox indeholder også videokanaler, hvor man frit kan hente små videoklip fra forskellige kategorier. Her kan man også uploade sine egne videoer og gøre dem tilgængelige for andre Peerbox brugere.

Det mest interessante ved Peerbox er dog det lille “Identify” program, som stort set svarer til Sony Ericssons TrackID, der kan findes på de nyere walkman brandede mobiler.
Optage et lille stykke musik og få kort tid efter oplyst kunstnernavn og sangtitel. Hvis nummeret er tilgængeligt i Peerbox’s musik butik kan man endda købe det med det samme og hente det til telefonen.

Så nu er det slut med at gå at nynne en sang hele vejen hen til pladebutikken for at kunne spørge en ekspedient hvad den mon hedder. Optag, køb og download med Peerbox… Det er næsten for nemt.

Andre features i peerbox er
Musik katalog, Ringetone butik og besked central

Skulle nogen have lyst til at prøve Peerbox så giv mig lige et praj.
Hvis jeg sender en invitation (som resulterer i installation) modtager jeg 5 gratis musik downloads som tak…
Det kunne jeg da godt bruge… 😉


[tag]nokia,n95,peerbox[/tag]

Related posts

Related Posts

Nokia N95 – Best Mobile Imaging Device
Pakke på vej
Hvaffornoget?!