Nokia N95 – Best Mobile Imaging Device

Nokia N95 har netop vundet TIPA prisen for Best Mobile Imaging Device

Det kan man så mene om hvad man vil.

Det er ganske givet an N95 med sine 5Mpx og Carl Zeiss optik har et ganske godt grundlag for at tage bedre billeder end mange andre telefoner, men jeg er nu alligevel ikke helt overbevist om at det er den bedste kameramobil (eller mobilkamera) på markedet. For eksempel kan det nogengange være svært at tage billeder hvis man tidligere på dagen har haft en Java app kørende. Så går kameraet ned med en besked om manglende hukommelse.

Det samme gjorde sig gældende i 2006 hvor Nokia N80 løb med samme titel. Dengang havde Sony Ericsson en række telefoner med højere opløsning og autofokus, som tog langt bedre billeder, men det er tilsyneladende ikke kun billedkvaliteten, der er afgørende for TIPA’s vurderinger.

Link: Technichal Image Press Association


[tag]nokia,n95,tipa,kamera[/tag]

Related posts

Related Posts

Nokia N95 og SE HBH-DS970
430 og 3-2-1
Get Orbed