N95 – til rep. Erstattet af 6120 Classic

Nå.. så måtte min N95 til reparation.
Headset remoten virkede ikke mere. Ved ikke hvorfor, for jeg har ikke gjort noget specielt ved den, som skulle gøre at den skulle gå i stykker.
Slideren var løs, som det er tilfældet på en masse andre N95’ere rundt omkring i verden. Et problem som Nokia har rettet på de nye kuld, der kommer ud fra fabrikken.
Og så i går virkede frontkameraet pludselig ikke mere. Lidt skidt når man sidder på arbejdet og gerne vil sige godnat til poderne derhjemme via et videoopkald.

Så jeg smed telefonen til reparation i dag.
Normalt kan man leje en erstatningstelefon for 150 kr hos Telecare, hvilket er ret praktisk eftersom de sender en SMS når telefonen er repareret. Desværre havde de ikke flere på lager, så jeg drønede over i nærmeste 3 butik og smed et par hundredekronesedler i hovedet på dem.

Jeg kom ud derfra med en fin lille pose indeholdende en splinterny Nokia 6120 Classic.

Nu vil enkelte af dem, der kender mig måske sige: hvad skal han dog med den telefon (eller noget i den stil) men der har jeg for en gangs skyld tænkt skridtet videre.

Gry render nemlig stadig rundt med sin gamle SE K608 som efterhånden er ved at se lidt hærget ud.
Jeg tror hun vil sætte pris på en opgradering…

Alternativt må jeg jo bare sælge 6120’eren når min N95 kommer tilbage. Mon ikke den kan afsættes for lidt mere end 200 kroner når nu prisen uden abb. ligger på næsten 3500 kroner.

Nokia 6120 har endda lige fået et par venlige ord med på vejen fra Magasinet Mobil.

[tag]nokia,n95,6120 classic,reparation,løs slider,headset, kamera[/tag]

Related posts

Related Posts

27042007049
430 og 3-2-1
Scope watch with LED and LCD Display