Opfordring til forældreblokade-blokade

Vores to børns institutioner rammes med meget stor sandsynlighed af forældreblokader de næste par dage.

Der er ingen tvivl om at besparelser, der rammer vores børn ikke er en god ting, og selvfølgelig er jeg ikke enig i at kommunens varslede besparelse på 120 millioner på børne-ungdomsområdet skal gå udover børnene.
De er vores fremtid.

Men

Når jeg i datterens institution mødes af plakater med stor uhjælpelig barneskrift på farvet karton, hvor slagord i forslidte fraser opfordrer forældre til at smide alt andet overbord og være med i en blokade, så bliver jeg lettere irriteret.

Når forældrebestyrelserne bruger børnenes karton og farver for at undgå besparelser så undrer jeg mig.

Når en gruppe forældre vælger at forhindre mine børn i at blive passet, så jeg tvinges til at tage weekenden i brug for at nå mine deadlines, så bliver jeg decideret arrig.

Og hvem er det egentlig, der deltager i disse blokader?
Mit gæt er

  • forældre, der enten er på overførselsindkomst eller i skånejob (for hvordan vil de ellers kunne hive en dag ud af kalenderen til den slags). Disse betaler i forvejen ikke fuld pris for institutionspladserne.
  • kommunalt ansatte eller andre, der ikke har deadlines og som har et utal af ekstra fridage, der kan bruges på den slags. Jeps… det er de der med 8-16 jobs og betalt frokost, der klager over at 6 ugers ferie og ekstra omsorgsdage ikke er nok.
  • folk, der ikke kan indse at de selv har været med til at vælge de politikere, der nu varsler besparelser. “Jamen de lovede jo mere pension, flere penge til børnene, billig bolig til alle og meget mindre i skat. Hvorfor kan de dog ikke holde det?”

Derfor opfordrer jeg nu til forældreblokade-blokade.
Jeg forestiller mig at man kunne sætte et tæskehold udenfor institutionerne og få dem til at sørge for at ingen forhindrer børnene i at blive passet. Jeg ser ikke nogen grund til at give mig, min familie, min arbejdsplads, mine kollegaer, vores kunder, vores samarbejdspartnere og mange andre problemer bare for at få et budskab igennem.

Jeg har ingen sympati for den slags handlinger.
I mine øjne er de en flok forkælede fjolser med brosten og bannere, der kæmper for en sag, som i forvejen er tabt og generer en masse folk undervejs.


[tag]børnehave, vuggestue,blokade[/tag]

Related Posts

Lucky Number Slevin
Prøvesmagning på slik
Efter festen