iPhone – Part 3: iTunes Wifi Music Store

iTunes Wifi Music Store giver nem adgang til at købe ny musik uanset hvor man befinder sig (så lang tid man er på trådløst netværk).

Søg efter musik.
Lyt til et 30 sekunders klip.
Køb.

Det er faktisk næsten FOR nemt.
Så nemt at jeg kom til at købe et ekstra album ved en fejl. Ikke at det gør noget for det var et album, jeg havde ledt efter i butikker og på brugtmarkedet uden held, men det faktum at man ikke får en ekstra chance for at bekræfte et køb, gør at man lidt for nemt kommer til at købe npoget man egentlig ikke ville have.

Når det er sagt, så er iTunes Wifi music store helt genial, og alene det at man kan lytte til et lille klip uden at være bundet til sin computer gør at iTunes er en af mine favoritapplikationer på iPhone.

Eksempel.
Der snakkes om en eller anden sang, som nogen synes er god. Resten af selskabet kan ikke lige huske sangen og har derfor svært ved at erklære sig enige eller uenige. Hurtig søgning i iTunes. 30 sekunders preview… og alle er med i samtalen igen.

[tag]iphone,itunes,wifi,touch,musik,mp3[/tag]

Related posts

Related Posts

– but baby it’s cold outside…
MusikQuiz #2
Boten Anna