N95 – Bedre YouTube, Autorotation og meget mere

Nu begynder der for alvor at ske noget på applikationsfronten.

For de indviede er det ikke nogen stor nyhed, men nu nævner jeg det alligevel.

For ikke så lang tid siden blev det pludseligt offentligt kendt at Nokia N95 indeholder et accelerometer – en bevægelsessensor.
Herefter er der blevet udviklet RotateMe, som er et lille program, der på samme måde som iPhone og de nyeste SonyEricsson telefoner automatisk vender skræmbilledet når telefonen lægges ned. Det er super lækkert og det VIRKER!!

emTube er et alternativ til Nokias egen YouTube applikation.
Eller det vil sige… et alternativ er det ikke. Det er en FULL BLOWN erstatning, som kan så meget mere.

Et af de allermest populære programmer til Symbian platformen lige siden SonyEricsson P800 landede solidt på markedet (jeps det er den dejlige babyblå telefon) har været Psiloc IR Remote – et lille program, der laver telefonen om til en multi remote – er nu også kommet til N95. Den koster lidt klejner og understøtter ikke alle enheder. Således kan den indtil videre ikke bruges til vores JVC tv eller til BOSE forstærkeren derhjemme.

N95 er pludselig blevet en meget bedre telefon.

[tag]nokia,n95,rotateme,emtube,psiloc ir remote,autorotation,accelerometer[/tag]

Related posts

Related Posts