De vandt!

Hey… Jeg vandt!!
Tror jeg… øhh.. eller hvad?

De vandt!

CISCO Network International NV
Lotteri FORFREMMELSE præmieoverrækkelse.
HAARLEMBERWEG 12-16
1101 CH Amsterdam.

BILLET NR: N.L/74-A0802-2008

Dear Sir / Fru,

Vi er glade for at kunne informere Dem om resultatet af Lotteri Vindere Internationale programmer afholdt om den 12 juli 2008.
Din e-mail-adresse knyttet til Billetnummer NL/74-A0802-2008 med Batchnr 8542189-92 og referencenummer 721-2008-22 som dermed vandt i kategori 1, har du derfor blevet godkendt til et engangsbeløb betale ud af € 500.000,00 (fem hundrede tusinde euro)

Tillykke! Grund til at blande op af nogle numre og navne, beder vi dig om at holde din vindende oplysninger fortrolige, indtil Deres krav er blevet behandlet, og dine penge hjemvist til dig. Dette er en del af vores sikkerhedsprotokol at undgå dobbelt påberåber og uberettigede misbrug af dette program, som nogle deltagere.

Alle deltagere blev udvalgt gennem en computer valgrunde system trækkes fra over 20000 selskab og 30000000 individuelle e-mail-adresser og navne fra hele verden. Denne salgsfremmende program finder sted hvert år.

Dette lotteri blev fremmet og støttet af Cisco-netværk og en række andre fremtrædende personligheder som Mr. Bill Gates og Sultanen af Brunei, håber vi med en del af din vindende du vil deltage i vores næste år € 20 mio internationale reklame-lotteri.

At filen for din påstand, bedes du kontakte vores Agent Forarbejdning / Valgs Officer:

Dr. Smith Williams
Verifikation / Operations Director,
TEL: 0031.619-703-948
FAX: 0031-84753-9200
email: CiscoGlobalNet@netscape.net

Husk alle vindende skal hævdede ikke senere end den 30 juli 2008, efter denne dato alle uanmeldte midler vil blive inkluderet i det næste spil. Bemærk, for at undgå unødvendige forsinkelser og komplikationer tilstræbe at citere din henvisning og batch-numre i første korrespondance. Desuden bør der ikke være nogen ændring af adressen gøre informere vores agent hurtigst muligt. Vi håber med en del af din vindende du vil deltage i vores næste år 30 millioner dollars internationale lotteri.

Tillykke!
Når mere fra vores ansatte, vi takker dig for at være en del af vores salgsfremmende program.Note: nogen under 18 år er automatisk diskvalificeret.

Med venlig hilsen
Mrs Suzan Braxton,
Offentlige tilknyttet Officer.

Tags: lotteri, mail, spam,