Kun 7075 procent?

TV2 Sporten skriver:

På papiret så kampen nem ud, da OB sejrede 3­1 ude over FC Amager, der i denne sæson rykkede op i Viasat Divisionen. Men OB fik aldrig rigtig sat tempo i kampen, og klubben levede ikke helt op til den favoritværdighed, et SAS Liga­hold har i en pokalkamp mod et lavere rangerende hold.

­ Jeg er tilfreds med resultatet, men vi mangler lidt tempo, og det føles lidt som om, vi spillede med håndbremsen trukket, sagde OB­træner Lars Olsen efter kampen, der heller ikke mente, at OB spillede på det niveau, de normalt præsterer i SAS Ligaen, hvor holdet er nummer ét.

­ Vi scorer tre mål, men vi har chancer til i hvert fald tre mere. I det fremadrettede spil synes jeg kun, vi viste 70­75 procent af hvad, vi egentlig kan, sagde Lars Olsen.

Okay, hvor mange procent giver de normalt og er en sejr på 31 ikke godt nok?!

Det morsomme er så at Bold.dk vælger at citere netop denne sætning fra TV2 uden at fange den lille fejl.

Related posts

Related Posts

FCK – Ajax stemningsvideo
Hjemmebanefordel
Ping Pong Pingvin