Ny telefon, tak…

Nu nærmer julen sig og det er tid til at skrive små offline ønskesedler og snailmaile dem til Julemanden.

Ikke fordi jeg regner med at få noget, for jeg er ikke helt sikker på at jeg har været en god dreng i år.
Foreksempel regnede det på min fødselsdag for første gang i mands minde. Det er jo en sikker indikation af at man har været lidt uartig.

Nå men hvis det nu skulle være, så ville det første ønske til julemanden være en ny mobiltelefon.
Ja ja, jeg ved det godt… drengene ovre i hjørnet af kontoret påstår at jeg er totalt gadget- og mobiltelefonnørd og bare er den, der altid har det nyeste. Men det passer altså ikke. Hører I, drenge… det passer IKKE!!!

Her på kontoret er der måske en enkelt person, der har en telefon der er ældre end min. I daglige omgangskreds er der max fire der har ældre telefoner og tager man the full circle vl jeg skyde på at 99% har nyere telefoner end min.

Men nu er det jo ikke alderen det kommer an på. Jeg er glad for min telefon. Den har tjent mig vel. Det er den bedste telefon jeg nogensinde har haft og alene det at jeg har brugt den i halvandet år beviser denne påstand. Men nu er den ved at falde fra hinanden. Den er pakket ind i tape. Knapperne er slidt ned. Og et par af de bevægelige dele er begyndt at knirke.

So, all you Nokias, Sony-ericssons, Samsungs out there…
Watch out… I’m going hunting!

Related posts

Related Posts

EB på TV
N95 – Mail for Exchange v2
WordPress og LifeBlog