Hævnen er sød

toxmystery_laundry

I går var det store vaskedag.
Vaskerummet var booket fra 12-16 og jeg havde stort set alt mit tøj pakket i poser, som jeg med en anelse besvær havde slæbt ned i kælderen.

Mens jeg stod og fyldte de første maskiner kom en svensktalende ca. 35 årig kvinde forbi.
Hun spurgte om jeg var færdig kl 16, hvilket jeg bestemt regnede med eftersom det var det tidspunkt min vasketid sluttede.

Kl 15 tømte jeg den sidste maskine, tørrede bordene af og fejede gulvet og forlod vaskerummet i samme stand som jeg havde overtaget det. Herefter gik jeg op i lejligheden og satte mig til at se film.

Kl 16.30 ringede det på døren. Jeg har en forfærdelig ringeklokke, hvilket jeg ikke vidste før i går, for det er første gang nogen er kommet på besøg uanmeldt.

Det var damen fra tidligere. Hun stod med en fremstrakt arm og et lettere muggent udtryk i ansigtet.
I sin hånd hold hun nøglen til vaskerummet, og mens hun fastholdt sine sure miner fortalte hun mig at man altså skal gøre rent i vaskerummet efter brug.

Jeg gad ikke diskutere med hende, så jeg tog nøglen og gik ned i vaskerummet hvor jeg tørrede alle maskiner, borde, håndvaske osv af og vaskede gulvet.

En time senere ringede det på døren igen. Jeg havde en vis forventning om at det nok var hende den sure, så jeg ignorerede dørklokken. Jeg så stadig film og der var skruet godt op for surroundanlægget, så hun kunne helt sikkert høre at jeg var hjemme.

Anyway, omkring kl 22 ville jeg ned efter det tøj, jeg havde hængt til tørre i tørrerummet. Da jeg gik ud af døren opdagede jeg en pose, som var bundet på mit dørhåndtag. I posen var der hvad der ligner indholdet af et tørretumblerfilter efter 14 dages brug. Jeg tog posen med ned og inden jeg hentede mit tøj kom jeg vist til at tabe lidt af fnulleret i tørretumblerfilteret, i tørretumbleren, på gulvet omkring vaskemaskinerne og i håndvasken.

Nu håber jeg bare at den første der vasker i dag er af samme type som hende fra i går.
Så kan hun lære det…

Related posts

Related Posts

Danmark vs Sverige: 2-1
Viral markedsføring
Danmark vs Sverige: 0-1