Manden bag theDOTfactor søger job

Ja, den der finansgris stikker hovedet frem de særeste steder og på de særeste måder.
Nogle gange må man være indstillet på at grisen sætter sine spor, også selv om det virker uforståeligt at man selv skulle være uheldig at blive trampet ned.

Man lærer så længe man lever, og jeg har lært tilpas meget til at jeg ved at ændringer i ansættelsesforhold ikke nødvendigvis er en dårlig ting.

Bare se på min LinkedIn profil der tydeligt bærer præg af en rimeligt flakkende tilværelse sådan rent professionelt set.

Man kan vælge at se det som en svaghed, at jeg har haft så mange forskellige jobs. Jeg ser det som en klar styrke i forhold til mine mål og drømme for fremtiden. En bred viden om medier, offline såvel som online, mobilteknologier, hardwareudvikling, gear og gadgets osv sammen med en brændende interesse for nye landvindinger indenfor mediebranchen giver mig en unik position i forhold til min målgruppe: de små til mellemstore virksomheder / afdelinger, der satser bevidst på cutting-edge teknologi i forbindelse med markedsføring.

Så synes du også at det lyder interessant så skyd mig en mail på snabeladk@dkdotdk.dk som jeg fluks vil besvare med opkald, fremsendelse af cv, referencelister eller personligt fremmøde.

Hvem ved… Måske er du slet ikke klar over at du slet ikke kan undvære mig…

Related posts

Related Posts

.NET udvikler søges
Massefyringer
Arbejdsstatus