Google translate – Kan det bruges til noget?

Jeg fandt en blog, som jeg gerne ville læse.
Problemet var blot at bloggen er skrevet på portugisisk af en brasilianer, og jeg skal ærligt indrømme at de to års spansk jeg havde i gymnasiet på ingen måde har forberedt mig på at læse portugisisk.

Så jeg fyrede op under Google Translate…
Jeg er ikke sikker på at jeg blev ret meget klogere af det.

Resultatet kan se her:

Ideelt set, jeg forblev tavs, så ingen beviser blev fremlagt imod mig, men jeg vil sige, at jeg er 26 år gammel, jeg er en elev af den sidste – og gudskelov-periode ret. Super opmærksomme, intuitiv, og som alle psiciana helt flyvende, men for at sætte dine fødder på jorden på det rigtige tidspunkt. Ikke mere, jeg er en oprigtig person, der elsker at få nye venner … Ud over alt, at jeg er smilende og glad. Ah Jeg har en afhængighed: INTERNET, klar talt! Følg mig på kvidre: @ ianacn

Men ja… jeg har da valgt at følge hende på kvidre…

Related posts