Men hvem faen er Wupti Pede?!

Er jeg bare håbløst fortabt for omverdenen?
Totalt afsondret i en humorforladt nation blot fordi jeg har bevæget mig over på den anden side af sundet?

For helt ærligt, så fatter jeg ikke hysteriet omkring “Wupti Pede”
Er han sjov?
Jeg synes det ikke. Han er bare plat med et humorniveau på højde med en 7-årigs – og jeg har rent faktisk en 7-årig knægt gående som jeg kan sammenligne med…

Og alligevel så roses Søren Faulis nyeste kreation til skyerne af de kreative hoveder rundt omkring på landets reklamebureauer som f.eks. i indlægget her på Bureaubiz – branchens egen informationsportal.

Reklamefilmene er også nomineret til en Zulu Award for bedste reklamefilm, som det kunne læses på BT.dk forleden.
Står det virkelig så slemt til for kreativiteten i Danmark?

Men åbenbart flokkes danskerne om Wupti Pede som fluer om en lort – ja undskyld allegorien – for på nuværende tidspunkt er der 135.000 mennesker der har valgt at blive Facebook fans af en fiktiv person, der har brugt sine 30 sekunders taletid på barnlige platheder…

Men som sagt… det er sikkert bare mig, der ikke forstår det, så nu vil jeg giver Jer chancen for at sætte mig bedre ind i tingene.

Smid en kommentar herunder!

Related posts

Related Posts

Ping Pong Pingvin
En billig AKTION?
Ikke gratis men 0kr