Facebook Virus Hoax

Har du også modtaget den her besked på Facebook

ADVARSEL!>>>>>HAR DIN FACEBOOK VÆRET LANGSOM PÅ DET SIDSTE? GÅ TIL “INDSTILLINGER” OG VÆLG “APPLIKATIONSINDSTILLINGER”, ÆNDRE TIL “TILFØJET TIL PROFIL” HVIS DU SER EN DER ER HEDDER “UNAVNGIVEN APP.” SÅ SLET DEN! DET ER EN INTERNAL SPYBOT. SEND VIDERE … DETTE ER IKKE EN JOKE! DEN VAR PÅ MIN!!!!!!…

Eller på engelsk:

ALERT ALERT >>>>> Has your facebook been running slow lately? Go to “Settings” and select “application settings”, change the dropdown box to “added to profile”. If you see one in there called “un named app” delete it… Its an internal spybot. Pass it on…..

Jamen så er du den heldige modtager af endnu en virus hoax.

Hvis du følger instruktionerne og kigger godt efter, så har du med 99% sandsynlighed den omtalte Unknown App liggende, men hvis du sletter den, vil du opdage at Boxes tabben forsvinder fra din profilside.
For den ukendte applikation er intet andet end din Boxes tab, som af en eller anden grund har mistet sit navn.

Hvorfor Facebook så kører langsom for en del mennesker lige for tiden, ja det er så endnu ikke opklaret.
– medmindre du kører den nyeste version af Firefox, hvor flere har rapporteret problemer i forhold til Facebook, men det er jo en helt anden snak…

Update:

Related Posts