Er Spotify på vej til Danmark?

Den svenske musiktjeneste Spotify, der indtil videre har været forbeholdt Norge, Sverige, Finland, Spanien og England er måske på vej til Danmark.

KODA har i længere tid haft forhandlinger med Spotify om at få aftalerne på plads dog uden held. KODA er som udgangspunkt interesserede i at få Spotify til Danmark, men da KODA repræsenterer pladeselskaberne og musikernes interesser står de midt i mellem to parter i forhandlingen.

De mindre pladeselskaber i Danmark har lagt stort pres på for at få de økonomiske rammer på plads, men spørgsmålet er om deres syn på forretningen stadig i for høj grad er baseret på de gamle infrastrukturer.

Umiddelbart har jeg ikke set nogen skriftlig bekræftelse af at Spotify nu kommer til Danmark, men den store tilstrømning af danske musik på tjenesten er for mig en indikation på at i hvert fald en del af de danske pladeselskaber nu har nået til enighed.

Spotify er til dels ejet af Universal Music, Sony Music, Warner Music og EMI og det er derfor også meget sandsynligt at det er disse selskaber der åbner for det danske Spotify-bal.

Related posts

Tags: koda, music, musik, spotify,

Related Posts

Kalundborgbåden
iPhone – Part 2: iPod
Better in time?