Dobbelt så godt?

Jeg ved ikke om det bare er mig men…

Nå jeg læser denne artikel hos politiken så virker det som om der er noget galt.

»Salget af sms-billetter er fantastisk positivt. Vi har solgt langt over tre millioner sms-billetter i år«, siger Niklas Marshall, salgsdirektør i DSB S-tog, hvilket svarer tiul cirka 14.000 billetter betalt med mobiltelefonen hver dag.

»Siden vi etablerede ordningen med sms-billetter, er kurven steget støt. 27 procent af vores samlede enkeltbilletter er sms-billetter i dag. Vi sælger 13.000-14.000 billetter om dagen på den måde«, siger Anders Due, centerchef for kunde- og markedscenter hos Movia.

Men er det ikke temmeligt svært at se om en billet i hovedstadsområdet er købt til S-Tog, Bus, Metro eller en hvilken som helst kombination af disse?

Er det i virkeligheden ikke de samme tal, som både DSB S-tog og Movia udtaler sig om?

Related posts

Related Posts

Mobilekspert bakker op
Send SMS via din browser
Mere perspektiv, tak!