Metrokvaler

Jeg har haft et par rants om det på Twitter og Facebook og nu er turen kommet til bloggen.
Det handler om folks misbrug af elevatorerne på metrostationerne.

Ikke fordi det er noget der ligger mig voldsomt meget på sinde, men jeg undrer mig nærmest dagligt over at folk klumper sig sammen og står i foran elevatoren når nu der er glimrende rulletrapper som kører helt uden ventetid.

Og når man så ser de folk der venter på elevatoren er det tydeligt at nærmest ingen af dem har grund til at vælge elevator fremfor rulletrapper. De kan stå uden hjælp, de kan løbe for at komme først i køen, de kan myldre ind foran barnevogne, kørestole og folk med hvide stokke.

Når man så ved at elevatoren typisk er langsommere end rulletrapperne undrer man sig endnu mere.
Ved du hvorfor folk tager elevatoren?
Jeg forstår det ikke, så forklar mig det lige.

Related posts

Related Posts

Danmark vs Sverige: 0-1
Japanske tilstande i Metroen