En amatørklunsers bekendelser

Da jeg for kort tid siden flyttede fra Sverige måtte jeg efterlade en del møbler pga pladsmangel i flyttebilen. Samtidig måtte jeg sige farvel til walk-in closet og indbyggede skabe så pludselig stod jeg uden møbler og uden opbevaringsplads.

Heldigvis er de nye naboer ret flinke til at smide ting ud, så jeg har efterhånden fået samlet mig en del sammen fra gårdens storskraldsområde.

Den første høst var et spisebord og fire stole.
Så fandt jeg en fin lille reol til børnenes legetøj
Et skab til entreen
En reol til køkkenet
Og endelig et godt solidt klædeskab, hvor der dog desværre manglede nogle smådele og skruer, men jeg fik det samlet og kan nu hive tøjet op af flyttekasserne og lægge det pænt på plads i det nye gamle skab.

Nu mangler der bare et par lamper i loftet, en fastnettelefon en lille fryser og en seng eller sovesofa og så er det lille hjem mere hjem end noget som helst jeg ellers har boet i de sidste 2 år.

Genbrug er da slet ikke så dumt…

Related posts