Send video fra telefon til TV

Har du sådan et moderne TV med et DLNA logo påklistret?
Sådan et TV med internetforbindelse og det hele?

Eller har du en fin lille boks der snakker om uPNP eller DLNA koblet til dit TV?

Og har du en Android telefon?

Så har du også mulighed for at streame ting og sager mellem dine enheder.

Samsung var ret gode til at integrere tingene i deres AllShare program til Android, som findes på Galaxy linien. AllShare snakker sammen med et Samsungs internet-enabled TV og gør at man uden videre kan streame sine mobile billeder og videoer direkte til storskærmen, men selv hvis man ikke har huset fyldt med Samsungapparater kan man lave tricket.

AllShare virker ikke så godt sammen med eksempelvis Popcornhour C-200, men det er der heldigvis andre apps der gør.

Lidt søgen og test har bragt mig til iMediaShare, der findes som både gratis og betalt app i Android Market. Udover at iMediaShare kan beame musik, billeder og video direkte ind i Popcorhour og videre op på skærmen, så har det et væld af internetkanaler, der også kan beames.

Forleden smed jeg et YouTube klip den vej. Altså: loadet ind på Galaxy Tab -> Streamet via DLNA til Popcornhour -> Vist i HD på TV’et – Fuld surround på anlægget. Oh yeah!!!

Fagre nye verden?
I love it!

Jeg har også prøvet Twonky, Skifta, PlugPlayer udover selvfølgelig Samsung AllShare, men iMediaShare var den der best understøttede streaming til Popcornhour.

Hvis man er en af de stakler, der må nøjes med en iPhone har man ikke disse muligheder. Her kan man kun hente indhold fra computerens iTunes eller fra Apple TV men altså ikke beame den anden vej.

Related posts