Overholder du reglerne?

Jeg kan ikke lade være med at more mig lidt over alle de sideadministratorer, der sidder ude i Facebookland og leger tudefjæs efter deres konkurrencer er blevet lukket ned.

Nej.. Jeg skal prøve ikke blive at for hånlig her, men helt ærligt. De opretter en side på Facebook, hvor de har accepteret at overholde reglerne – og når de så bryder reglerne tillader de at brokke sig over at Facebook er efter dem.

“Jamen alle de andre i min branche har gjort det samme uden der er sket noget. Der må jo være nogen, der har noget imod mig personligt!”

Nej, tudefjæs… Der er ikke nogen, der har noget imod dig. Der er nogen, der har noget imod at folk tror, at bare fordi andre overtræder reglerne, så er det også okay at man selv gør det.

Facebook er på det seneste blevet en del mere aggressive med hensyn til at håndhæve reglerne. Det betyder at langt flere vil få påtaler for ulovlige konkurrencer end hidtil – og i yderste konsekvens også at langt flere sider vil blive lukket.

Som sideadministrator bør man sætte sig ind i reglerne eller acceptere de konsekvenser det vil have at bryde dem. Hvis man ikke er interesseret i at miste sin side med 1000, 10.000 eller måske 100.000 fans er der ikke andet for end at man ofrer tid eller penge på at gøre tingene ordentligt. Der er masser af kompetente mennesker og virksomheder, der kan hjælpe med den slags.

Men det er så MIN mening…

Related posts

Related Posts